Intraceuticals- rejuvenare faciala cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

Intraceuticals, supranumit si “tratamentul Madonnei”, este una din metodele de rejuvenare folosite in cele mai exclusiviste clinici de estetica din lume.

Este un tratament non-invaziv, destinat rejuvenarii faciale, cu ajutorul caruia putem trata ridurile superficiale dar si profunde, petele pigmentare, acneea, cearcanele, dar si laxitatea cutanata.

Desi rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, pentru rezulatate semnificative se recomanda 6 sedinte, la interval de o luna.

Rezultatul va fi mai spectaculos daca anterior tratamentului Intraceuticals se va efectua si o microdermoabraziune, ce va indeparta stratul  superficial al pielii, inlesnind astfel absorbtia  ingredientelor active introduse prin terapia cu oxigen hiperbaric.

Aceste substante sunt bine selectionate in functie de tipul de ten si nevoile fiecarei persoane in parte, si constau in acid hialuronic, vitamina A, Vitamina C, Vitamina E, dar si antioxidanti, ducand la o hidratare superioara, din interior, a tenului, dar si la stimularea productiei de elastina si colagen.